Українці – нація героїв

З 1 по 25 грудня 2020 року в Глухівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 проходить місячник оборонно-масової роботи, присвячений Дню Збройних України, мета якого – виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості, почуття відповідальності та активної позиції, поваги до героїчних подій минулого нашого народу.

Учні 10 класу побували у міському краєзнавчому музеї на екскурсії «Із історії стрілецької зброї». Діти познайомилися із особливостями розвитку історії стрілецької зброї на українських землях, дізналися про різні види зброї та про її конструктивні елементи. Старшокласники не тільки уважно слухали цікаву інформацію екскурсовода, а мали змогу побачити різні музейні експонати. Учні, за дозволом екскурсовода, змогли потримати у своїх руках гвинтівку та пістолет.

А учні 8 класу побували на екскурсії у Національному заповіднику «Глухів», познайомилися із особливостями виставки «Чорні тюльпани Донбасу». Ініціатором створення виставки став завідувач науково-дослідного відділу Національного заповіднику «Глухів» Юрій Олександрович Коваленко. Вона присвячена діяльності гуманітарної місії «Чорний тюльпан». Маючи майже однойменну назву – «Чорні тюльпани Донбасу» – виставка викликає емоції, які змушують відвідувачів вкотре замислитися про особливості подій на сході України.

/Files/images/1/tsibata/Заповідник (1).jpg

/Files/images/1/tsibata/Заповідник (2).jpg

/Files/images/1/tsibata/Заповідник (3).jpg

/Files/images/1/tsibata/Краєзнавчий музей (1).jpg

/Files/images/1/tsibata/Краєзнавчий музей (2).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 103

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.