День захисника України

14 жовтня українці святкують одразу три свята - Свято Покрови Божої Матері, День українського козацтва, День захисника України.

З нагоди свята на зустріч з учнями був запрошений Ігор Володимирович Білевич, доцент кафедри технологічної і професійної освіти ГНПУ, заслужений майстер народної творчості України, член Національної спілки майстрів України, учасник бойових дій АТО 2015-2016 років, козак Хорт, керівник гуртка "Гарда".

Під час заходів, присвячених Дню українського козацтва, Дню захисника України, учні мали можливість спілкуватись з козаком Хорта та з цікавістю слухали його розповідь про козаків, їх зброю та побут.

Учні початкової та середньої ланки відвідали національний заповідник "Глухів", взяли участь у змаганнях "Кращий козак класу", "Ми - діти козацького роду" та виготовили вітальні листівки до Дня захисника України.

Свято мужніх та хоробрих захисників України за нинішніх обставин потребує особливої уваги. Висловлюємо слова вдячності, любов та повагу тим, хто захищає спокій українців та територіальну цілісність країни!


З Днем захисника України, Днем українського козацтва, свята Покрови!

Кiлькiсть переглядiв: 264

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.