Всеукраїнський проєкт «Мішечок»

«Мішечок»

Всеукраїнський проєкт «Мішечок»

Приєднуємося до конкурсу Мішечок!

School Recycling World

#мішечок

#мішечокSRW

#SchoolRecyclingWorld

В ситуації, коли потрібно берегти власне здоров’я, потрібно пам’ятати, що воно залежить не тільки від того, як ми харчуємося і чим,але й на скільки є свідомим наше ставлення до природи. Від чистоти її повітря, водойм та її сухопутних територій залежить якість нашого життя.

На разі багато заходів проводиться на захист природи. Наша школа не стоїть осторонь таких подій.

Так, руками наших учениць було створено серію сумок – шоперів, з якими вони приймають участь у всеукраїнському проєкті «МІШЕЧОК», адже все більш актуальним стає відмова від пластику та поліетилену, тому магазинні пакети, які пропонуються в багатьох магазинах, вже не користуються настільки великою популярністю. Щоб вирішити проблему походу за покупками, а також подумати про майбутнє Планети, варто використовувати альтернативні варіанти аксесуара.

Бути екологічно свідомим – це тренд сучасності. Від активності кожного зараз залежать масштаби екологічного впливу на майбутнє. Проєкт триває до 20 травня 2020.
Залишайтеся вдома! Приєднуйтеся до нас!

Зробимо нашу планету щасливою!
Врятуємо планету від пластикового сміття! Замість поліетиленових пакетів виготовимо багаторазові мішечки, сумки, торбинки.

/Files/images/mshechok_2020/1.jpg /Files/images/mshechok_2020/2.png /Files/images/mshechok_2020/3.png /Files/images/mshechok_2020/4.jpg /Files/images/mshechok_2020/5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 481

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.