Тиждень психології у Глухівській ЗОШ №2

21-24 квітня 2020 року у Глухівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 було проведено тиждень психології вon-lineформаті.

Метою тижня було підвищення психологічної компетентності всіх учасників освітнього процесу, розвиток їх прагнення до самопізнання; розвиток креативності та творчих здібностей; формування та підвищення оптимістичного настрою.

Перший день тижня проходив під гаслом «Щаслива родина – щаслива дитина», протягом якого дорослі могли ознайомитись із практичними рекомендаціями «Що потрібно дитині для щастя?». Учні початкових класів мали змогу переглянути цикл мультфільмів про родину та виконати творчу роботу «Я та моя сім’я», а старшокласники – усвідомити та переосмислити сімейні цінності.

«Доброта врятує світ» - девіз другого дня тижня психології, протягом якого учасники також мали змогу долучитися до перегляду інформаційних та відео матеріалів, а також проявити свої творчі здібності під час створення малюнку на тему «Моя добра справа».

«День психології» був присвячений самопізнанню. Педагоги та батьки мали змогу здійснити уявну прогулянку або подорож під час проходження асоціативних тестів, а учні визначити тип темпераменту, більше дізнатисяпро свій характер та особливості формування взаємостосунків з оточуючими. А також усі бажаючі долучилися до виконаннятворчих робіт «психологія і я», «Психологія у моєму житті».

Закінчувався тиждень підведенням підсумків та зосередженням уваги учасників на тому, що гарний настрій є запорукою успіху в будь-якій справі.

Ми сподіваємось, що результат тижня психології в нашомунавчальномузакладі сприяв поліпшенню психоемоційного стану всіх учасників освітнього процесу, сприяв самопізнанню та розвитку творчих здібностей.

/Files/images/psiholog/Безымянный коллаж (1) (1).jpg /Files/images/psiholog/Безымянный коллаж1 (1).jpg /Files/images/psiholog/Безымянный коллаж (1).jpg/Files/images/psiholog/Безымянный коллаж2 (1).jpg/Files/images/psiholog/Безымянный коллаж2 (2).jpg/Files/images/psiholog/Безымянный коллаж2.jpg/Files/images/psiholog/Безымянный коллаж3 (1).jpg/Files/images/psiholog/Безымянный коллаж3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 397

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.