Всеукраїнський конкурс «Моральний вчинок». «Марафон пам'яті».

Щорічно навчальні заклади країни беруть участь у Всеукраїнському конкурсі «Моральний вчинок», який проводиться Українським фондом культури, Київським інститутом музики ім. Р.М. Глієра та Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація українських правників» за інформаційною підтримкою Міністерства освіти і науки України, Київського університету імені Бориса Грінченка, Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова за підтримки Міжнародної громадської організації «Асоціація милосердя «Еммануїл» та Громадської організації «Громадянський форум суспільної етики».

Метою конкурсу є популяризація духовних і моральних надбань, консолідація зусиль, спрямованих на моральний саморозвиток особистості, здатної забезпечити країні гідне місце у цивілізованому світі, сприяння формуванню громадянської позиції та соціально-правової активності учнів та студентів, створення належних умов для прояву патріотизму, високих моральних цінностей, почуття любові до України, готовності до захисту України, забезпечення її суверенітету, територіальної цілісності та недоторканості.

Для участі в конкурсі на засіданні оргкомітету, до складу якого увійшли директор школи та вчитель історії Давиденко Н.О., заступник директора з виховної роботи Рубан Л.І., педагог-організатор Соборова О.М., практичний психолог Сокол А.О. та члени учнівського самоврядування, вирішили обрати національно-патріотичний напрямок. Учасники проєкту Громак Поліна (5 клас), Овчаренко Мілана (7 клас), Середа Іванна (7 кл.) та Громак Артем (11 клас) під час підготовки використали матеріали домашніх архівів, інформацію сайту «Пам'ять народу», записали спогади своїх рідних про Другу світову війну.

На обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок» було представлено 68 робіт від закладів області. Проєкт «Марафон пам'яті» Глухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 в номінації «Національно-патріотичне виховання. Відеоролик» виборов І місце.

Найщиріші слова вітання та вдячності учасникам, їхнім батькам та наставникам.

/Files/images/Презентация Microsoft Office PowerPoint.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 299

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.