Сучасна школа - вимагає сучасного вчителя.

/Files/images/sherudilo/137601500_878084619623202_173080843778701835_n.jpg

Сучасна школа вимагає сучасного вчителя: активного, комунікабельного, динамічного, працездатного, впевненого в собі, толерантного. Імідж учителя ХХІ століття залежить, насамперед, від його педагогічної майстерності. Педагогічна майстерність - це не лише знання педагогіки, психології і методики викладання предметів, а й, перш за все, вміння відчувати серцем, "усе, чим живе, думає, з чого радіє і чим засмучується ваш вихованець" (В. Сухомлинський).

Новим інструментом, що вміло відточує майстерність вчителя є педагогічна сертифікація. Другий рік поспіль вчителі Глухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 беруть участь в пілотній сертифікації вчителів початкових класів. У 2020 році Сокол Альона Михайлівна успішно пройшла сертифікацію. Альона Михайлівна - молодий, вольовий, творчий учитель. Вона вміло поєднує теоретичні та практичні вміння, методи та форми роботи. Її уроки завжди цікаві, добре продумані, насичені, із вдало підібраною наочністю та різноманітним дидактичним матеріалом. Сокол А.М. ефективно застосовує інтерактивні вправи та завдання, впроваджує ігрові технології навчання, враховує вікові та індивідуальні здібності дітей. Вона постійно вдосконалює мистецтво навчати та виховувати через участь у семінарах, вебінарах, конференціях, конкурсах професійної майстерності.

"Найважливішим явищем в школі, самим повчальним предметом, самим живим прикладом для учнів є сам учитель" - Адольф Дістервег. Саме таким взірцем для наслідування є Альона Михайлівна: працелюбна, стримана, вольова, справедлива, талановита.

Нехай вчительські будні дарують Вам приємні миттєвості, а всі труднощі розчиняються у веселому вихорі ентузіазму та веселого оптимізму!

Кiлькiсть переглядiв: 399

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.